Mijn favorieten

Over ons

DAK Woningbeleggingen is de NVM specialist voor de ver-, en aankoop van woningbeleggingen voor particuliere en professionele beleggers.

Naast de van overheidswege juridische- en fiscale aspecten welke bij de aan-, en verkoop van een woningbelegging komen kijken, moet er ook rekening worden gehouden met de regelgeving van de betreffende gemeente, de huurinkomsten, de leegwaarde, de financierbaarheid, verhuurbaarheid, marktconformiteit etc.
 
Kortom, de woningbeleggingsmarkt is een opzichzelfstaande markt met een, relatief kleine, doch hard groeiende groep kopers.
 
Elke verhuurde woning en belegger heeft een eigen risico/ rendementsprofiel. De NVM makelaars van DAK Woningbeleggingen hebben zich volledig gespecialiseerd in deze markt, kennen de doelgroep en hun wensen, en weten hoe deze te bereiken.

Hebben wij geen passend aanbod voor u in de (stille) verkoop?

In een uitgebreid gesprek bepalen wij samen welke woningbeleggingen het beste bij u passen. Dit doen wij door uw persoonlijke wensen te inventariseren en de verschillende onderwerpen zoals risico, rendement, financiering, verhuur, beheer, verkoop, aankoop,  kosten, wet- en regelgeving te bespreken.
 
Dit betekent in de praktijk ook vaak, het namens opdrachtgevers, aankopen van appartementen, verbouwen en verhuren om zo een meerwaarde te creëren. E.e.a. echter nimmer zonder financieel gedegen onderbouwing.

Wij lichten graag onze visie op woningbeleggingen en onze dienstverlening in een gesprek toe. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030- 20 72 130. Ook kunt een email sturen naar info@dakwoningbeleggingen.nl.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring