Mijn favorieten

Stille verkoop

In verband met verschillende belangen/ karakteristieken van het pand kan het mogelijk zijn dat een openbare verkoop niet wenselijk/ opportuun is.
In dit geval kunnen wij de woning aanmelden in een afgeschermde omgeving.
Dit betekent dat wij enkel geregistreerde kandidaten de betreffende informatie verstrekken nadat zij een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd en kunnen wij uw woningbelegging bij een exclusieve doelgroep onder de aandacht brengen.

Te allen tijde zullen wij ervoor waken dat een object, de welbekende ‘smet’ oploopt doordat het te breed over de markt is gegaan. Veelal gebeurt dit enkel in combinatie met een slechte vraagprijs en incomplete informatie.

Daarnaast organiseren/ verzorgen wij, in overleg, de bezichtigingen. Getracht wordt om de zittende huurders hierbij zoveel mogelijk te ontlasten.
Van elke bezichtiging ontvangt u een terugkoppeling (naar wens: telefonisch, per mail of via ons klantendossier).

Bij interesse adviseren wij u over de te voeren onderhandelingsstrategie betreffende de prijs, de voorwaarden en andere specifieke condities.

Wanneer wij tot een overeenstemming zijn gekomen,  verzorgen wij de koopovereenkomst, begeleiden wij het mogelijke financieringsproces van de koper en  verzorgen wij de afhandeling tot aan de notariële eigendomsoverdracht.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring